Passa al contingut principal

CIRCUITS

RECORREGUTS 7ª CURSA I CAMINADA DE LES CASSOLES DE TROS DE JUNEDA

Els 4 recorreguts comparteixen circuit conjunt fins a arribar a l'espai del salt d'aigua de la segona màquina on els corredors del circuit de 5,5km es desvien per tornar de nou, cap a Juneda.


El primer quilòmetre és asfaltat ja que transcorre pel nucli urbà de Juneda, però seguidament ja trepitjarem els camins de terra de la banqueta arbrada que ens portaran a recórrer els paratges de la primera i segona màquina i l'espai dels 9 salts.
D'anada, el recorregut transitarà per la part esquerra del canal (aigües avall) i la tornada, serà per l'altre costat de canal.


RECORREGUT DE LA CURSA DE 5,5KM: 

El recorregut de la cursa de 5,5km transcorre (excepte el primer quilòmetre) pel passeig de la banqueta de la quarta sèquia del Canal d’Urgell. Els participants gaudiran dels salts d’aigua de la primera i de la segona màquina i del fantàstic bosquet del Tati.
És un recorregut pràcticament pla amb un desnivell positiu de només +25m de desnivell positiu.

https://es.wikiloc.com/rutas-outdoor/5k-cursa-cassoles-2016-12768273

Altimetria del circuit de 5,5km:
RECORREGUT DE LA CURSA DE 10 KM:

El recorregut de la cursa de 10.000m, igual que la cursa dels 5,5 km, transcorre pel passeig de la banqueta de la quarta sèquia del Canal d’Urgell on gràcies als aubis, moreres i freixes, ens oferiran ombra durant la major part del recorregut.
Els participants gaudireu dels salts d’aigua de la primera i de la segona màquina (passant pel meravellós bosquet del Tati)també gaudireu del fantàstic espai dels nou salts i passarem pel racó on el canal forma un bonic meandre (el meandre de les Planes).

És també un recorregut amb poc desnivell ja que té 60m de desnivell positiu, on la pujada dels 9 salts és el punt més exigent de la cursa.

https://es.wikiloc.com/rutas-outdoor/10k-cursa-cassoles-2016-12768263

RECORREGUT DE LA CAMINADA DE 8km:
El recorregut de la caminada popular de 8km ens permetrà gaudir del passeig arbrat que caracteritza al municipi de Juneda.
Els participants gaudireu dels salts d’aigua de la primera i de la segona màquinapassant pel meravellós bosquet del Tati i arribarem fins a l'espai dels nou salts, on per salvar el desnivell de vint-i-dos metres, es van contruir els diferents salts.

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/caminada-popular-dins-la-cursa-de-les-cassoles-8km-13024615


RECORREGUT DE LA CAMINADA DE 14km:
La ruta comparteix el recorregut de la cursa de 10km vorejant la banqueta del canal i passant pel salt desfet, pels salts d'aigua de la 1ª i la 2ª màquina, pels 9 salts, pel meandre de les planes i fins arribar al Collet.
https://es.wikiloc.com/rutas-outdoor/recorregut-caminada-de-14km-cursa-cassoles-de-tros-de-juneda-18050138Salt d'aigua de la segona màquina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CURSA I CAMINADA CASSOLES DE TROS 2022